Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

zirkstraat 42 / Nationalestraat 18
2000 Antwerpen
België

0032 4 78 760 755

Pascale Masselis is an Antwerp based fine jewellery designer. She makes unique, handmade pieces from gold and gemstones.

Juweelontwerpster

Nieuws

Nieuws en updates van juwelier Pascale Masselis

House of Hermeta schreef dit mooie stukje over ons.

pascale masselis

House of Hermeta in de diamantstad

 

Bekijk zeker de collectie van House of Hermeta op hun website , je kan hun collectie ook bij onze winkel in de zirkstraat komen bekijken.

Designlabel House of Hermeta Holland en edelsmid Pascale Masselis delen dezelfde passie voor kwaliteit, exclusiviteit en mooie dingen. Ze delen ook de kennis van ambachten en hoogwaardige materialen, of het nu goud is of aluminium, diamant of glas.
Ze ontmoetten elkaar tijdens het design-event Meesterlijk in Amsterdam in 2016. Hier toonde Masselis haar verfijnde juwelen van goud en edelstenen, terwijl House of Hermeta Holland haar handgemaakte ‘juwelen’ showde: de opmerkelijke collectie designhaken Gala, Crude and Tulipa.
En nu ontmoeten ze elkaar weer. Deze keer in de bruisende diamantstad Antwerpen waar Masselis in haar sfeervolle juwelierszaak de delicate collectie van House of Hermeta Holland zal tonen. De unieke winkel is ingericht met het stijlvolle interieur uit een fourniturenzaak uit 1885 dat ze in Parijs aantrof. In dit interieur zullen de adembenemende pronkstukken elkaar versterken in hun pure en exclusieve schoonheid. Een glanzende parelketting voelt zich thuis hangend aan een Gala Superieur. En een verfijnd gouden erfstuk hangt perfect aan een gracieuze Tulipa. Een perfecte match.