Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

zirkstraat 42 / Nationalestraat 18
2000 Antwerpen
België

0032 4 78 760 755

Pascale Masselis is an Antwerp based fine jewellery designer. She makes unique, handmade pieces from gold and gemstones.

Juweelontwerpster

Nieuws

Nieuws en updates van juwelier Pascale Masselis

Hotspots Pascale Masselis

pascale masselis

De favoriete adresjes van Pascale Masselis in Antwerpen

Eten en drinken

Salon de Thé Chez Claude

salondethechezclaude

Voor een uitgebreid ontbijt, lunch of Afternoon Tea moet jij bij Claude de Burie zijn. Zijn theehuis bevindt zich op één van de gezelligste pleintjes in Antwerpen. Houd er rekening mee dat de Afternoon Tea enkel per tafel én na reservering kan.

Hendrik Conscienceplein 5, 2000 Antwerpen

BarBel

barbel

Voor het aperitief of een terrasje in de zon is BarBel onze favoriet bij uitstek. De ontvangst is warm, het interieur Zuiders, de wijnen Europees en de tapas zijn om je vingers van af te likken. Eigenares Annabel ontvangt haar klanten steeds met open armen en een warme glimlach.

Vrijdagmarkt 1, 2000 Antwerpen

Marché Couverts

Deze nieuwe dagzaak/traiteur van Chef Laurent Olives staat voor topproducten en authenticiteit. Verse ingrediënten, heerlijke combinaties van smaken, vriendelijke bediening en lekkere wijnen... Genieten!

Lange Koepoortstraat 11, 2000 Antwerpen

Soma

soma

Eigenaars Frederic & Adriana waren voorheen reeds de Gault&Millau 'Jeunes Talents' in Lyon Frankrijk. In hun eigen restaurant serveren ze een gevarieerde keuken met veel stijl en persoonlijkheid.

Wolstraat 33, 2000 Antwerpen

Camino

Bij Camino serveren ze een hippe, betaalbare en eerlijke Koreaans/Vietnamese keuken. Onze absolute favoriet : Noodle salad met Buikspek!

Muntstraat 4, 2000 Antwerpen

Renaissance

renaissance

Voor een (H)eerlijke en authentieke italiaanse keuken ben je bij Renaissance aan het juiste adres.

Nationalestraat 32, 2000 Antwerpen

Overnachten

Hotel Julien

hotel julien

Een luxueus en discreet boetiek hotel in het centrum van de oude stad. Aan de open haard kan je 's avonds nog nagenieten van een slaapmutsje. Probeer zeker ook hun spa arrangementen uit!

Korte Nieuwstraat 24, 2000 Antwerpen

A place

aplace

A place is gelegen op de gezellige vrijdagsmarkt midden de modebuurt van Antwerpen. Je logeert er in één van de gezellig en smaakvol ingerichte suites of je kan kiezen voor een volledig uitgeruste city flat.

Vrijdagmarkt 1, 2000 Antwerpen

Winkelen op zondag

Kloosterstraat

Deze winkelstraat voor antiek, vintage en design. Vooral de concept store 'The Recollection' kunnen we niet voorbij wandelen zonder even binnen te springen. 

Het volledige programma van Open Monumentendag vind je hier.

 

Bezienswaardigheden

Erfgoed bibliotheek Hendrik Conscience

Op het pittoreske Hendrik Conscienceplein vind je deze Erfgoedbibliotheek, ze bewaart al meer dan vijf eeuwen Vlaams cultureel erfgoed. De parel van de bibliotheek is de historische Nottebohmzaal, ze staat bekend als één van de mooiste bibliotheekruimtes.

Op dit plein vind je trouwens ook een prachtig voorbeeld van Barokbouwkunst in de Zuidelijke Nederlanden : de Sint-Carolus Borromeuskerk.

Hendrik Conscienceplein 4, 2000 Antwerpen

Sint Pauluskerk

 

sint pauluskerk

Op een boogscheut van de Schelde staat dit ‘barok juweel in een gotisch schrijn'. De voormalige kloosterkerk van de dominicanen is een streling voor het oog. De prachtige barokaltaren, het sublieme meubilair, de meer dan 200 beelden en 50 schilderijen (van o.a Jordaens, Rubens, Teniers, Van Balen, Van Dyck ) bezorgen de kerk haar unieke uitstraling. Ook de 18de eeuwse tuin met meer dan zestig levensgrote beelden slaan bezoekers vaak met verstomming.

Sint-Paulusstraat 22, 2000 Antwerpen

Museum Plantin - Moretus

plantin moretus

Stap binnen in de wereld van de invloedrijke uitgeversfamilies Plantin en Moretus. Christoffel Plantin leefde letterlijk tussen de boeken. Samen met Jan Moretus bouwde hij vanaf nul een van de meest prestigieuze uitgeverijen aller tijden op. Vandaag staat het museum als enige museum ter wereld op de lijst van UNESCO Werelderfgoed.

Vrijdagmarkt 22, 2000 Antwerpen