Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

zirkstraat 42 / Nationalestraat 18
2000 Antwerpen
België

0032 4 78 760 755

Pascale Masselis is an Antwerp based fine jewellery designer. She makes unique, handmade pieces from gold and gemstones.

Juweelontwerpster

Nieuws

Nieuws en updates van juwelier Pascale Masselis

Purple Power

pascale masselis

PURPLE POWER

amethist.jpg

 

Ultra violet is door Pantone verkozen tot kleur van 2018. Volgens Pantone verlicht ultraviolet de weg naar wat nog moet komen, bevorderd hij de fantasie en staat voor originaliteit, vindingrijkheid en visionair denken. De kleur zou bevorderend zijn voor het zelfvertrouwen en helpen bij het nastreven van je persoonlijke doelen.

AMETHIST

THE ROYAL STONE

Vroeger was het creëren van deze kleur een moeilijke en vooral dure taak waardoor enkel de zeer rijken zich dit konden permiteren. Zo ontstond er een lange geschiedenis tussen paars en royalty, vandaar ook dat Amethist de bijnaam THE ROYAL STONE draagt. Men vindt dan ook veel Amethist in de juwelen collecties van de koningshuizen.

Amethist of Paarse Quartz is ook de geboortesteen van Februari, het is een harde edelsteen met een 7 op de schaal van Mohs waardoor hij perfect is voor het gebruik in juwelen. 

Al duizende jaren gelooft met in de helende kwaliteiten van Amethist. Al in 25,000 BC werd hij geprijsd voor zijn schoonheid en energie, het kristal zou positieve energie aantrekken, negatieve emoties verminderen en spirituele bescherming bieden.

 

witgoud.jpg
amethist.jpg